METODE ALAT MESIN BISA MITRA

KARO KOWE SETIAP LANGKAH.

Saka milih lan konfigurasi tengen
mesin kanggo proyek kanggo mbantu finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

MISI

Babagan kita

Fuzhou Bontai Diamond Tools Co., Ltd diadegake ing taun 2010, duwe pabrikan sing khusus kanggo adol, ngembangake lan nggawe kabeh jinis alat berlian. We duwe sawetara saka sudhut diamond mecah lan polishing pribadi kanggo sistem lantai polish, inculding diamond mecah shoes, diamond mecah gembong tuwung, diamond mecah cakram lan alat PCD. Bisa ditrapake kanggo nggiling macem-macem beton, terrazzo, lantai watu lan lantai konstruksi liyane.

bubar

PAWARTA

  • Perbandingan polishing marmer karo waxing reresik marmer

    Penggilingan lan polishing marmer minangka prosedur pungkasan kanggo proses perawatan kristal watu sadurunge utawa pangolahan piring cahya watu. Iki minangka salah sawijining proses paling penting ing perawatan watu saiki, ora kaya reresik lan waxing marmer bisnis perusahaan reresik tradisional. T...

  • 7 inch panah Segmen Diamond Grinding Cup Wheels

    Iki 7 inch grinding tuwung wheel fitur 6 angled, panah-shaped perangan sing dirancang kanggo mecah beton lan lantai terrazzo, Sampeyan uga bisa nggunakake mecah tuwung wheel lampiran gilingan kanggo mecah utawa prepping beton, utawa njabut lim, adhesives, thinset, grout amben, utawa ...

  • Carane mbusak epoxy, lim, lapisan saka lantai beton

    Epoxies lan sealant topikal liyane kaya iki bisa dadi cara sing apik lan awet kanggo nglindhungi beton nanging mbusak produk kasebut bisa dadi angel. Ing kene nyaranake sawetara cara sing bisa ningkatake efisiensi kerja sampeyan. Pisanan, Yen epoksi, lem, cat, lapisan sing nutupi lantai sampeyan ...

  • Diamond Grinding Disc kanggo grinding Beton, Terrazzo, lumahing watu

    Panjelasan profesional babagan disc grinding berlian nuduhake alat penggiling disk sing digunakake ing mesin penggiling, sing kasusun saka awak cakram lan segmen penggilingan berlian. Segmen berlian dilas utawa dilapis ing awak cakram, lan permukaan kerja kaya ...

  • Double Row Diamond Grinding Cup Wheels

    Nalika nerangake grinding wheel kanggo beton, sampeyan bisa uga mikir babagan roda cangkir turbo, roda cangkir panah, roda cangkir baris siji lan liya-liyane, dina iki kita bakal ngenalake roda cangkir kaping pindho, iki minangka salah sawijining roda cangkir berlian sing paling efisien kanggo grinding. lantai beton. Umume ukuran umum sing kita de ...