CIRI

PRODUK

Produk

Kita mesthi netepi filsafat bisnis "produk apik, penggiling apik, lan kaunggulan layanan sing jero".

We always adhere to the business philosophy of “fine products, fine grinding, and deep service excellence”.

METODE TOOL MESIN DAPAT MANGSA

NANG INGKE ING BISA PIRANG PAKSA.

Saka milih lan ngatur sing bener
mesin kanggo tugas sampeyan kanggo mbantu mbiayai tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

MISI

TENTANG US

Fuzhou Bontai Diamond Tools Co, Ltd diadegaké ing taun 2010, nduwèni pabrik sing duwe adol khusus, adol, ngembang lan manufaktur kabeh jinis alat inten. Kita duwe macem-macem alat panggilingan berlian lan polesan kanggo sistem polish lantai, nyulamake sepatu grinding berlian, gembong cangkir gilingan, cakram panggangan berlian, lan alat PCD. Kanggo ditrapake kanggo nggiling macem-macem konkrit, terrazzo, watu lantai lan lantai konstruksi liyane.

mentas

BALITA

  • Panutup 2019 rampung kanthi sampurna

    Ing wulan April 2019, Bontai melu 4 dina Cover 2019 ing Orlando, USA, yaiku Eksposisi Tile, Batu lan Lantai Internasional. Panutup minangka pamrentah lan ekspo perdagangan internasional utama ing Amerika Utara, iki narik kawigaten ewu distributor, pengecer, kontraktor, pemasang, ...

  • Bontai wis sukses gedhe ing Bauma 2019

    Ing wulan April 2019, Bontai melu Bauma 2019, minangka acara paling gedhe ing industri mesin konstruksi, kanthi judhul lan produk anyar. Dikenal minangka Olimpiade mesin konstruksi, ekspo minangka pameran paling akeh ing bidang mesin konstruksi internasional kanthi ...

  • Bontai nerusake produksi tanggal 24 Februari

    Ing wulan Desember 2019, ana koronavirus anyar ditemokake ing daratan Cina, lan wong sing kena infeksi bisa gampang mati amarga radhang paru-paru yen ora diobati kanthi cepet. Ing upaya kanggo ngemot panyebaran virus kasebut, pamrentah China nindakake langkah sing kuat, kalebu watesan lalu lintas ...