• Lavina diamond grinding shoes with double round segments

    Sepatu penggali berlian Lavina kanthi segmen bunder kaping pindho

    Sepatu penggali berlian Lavina kanthi segmen bunder dobel digunakake kanggo mesin panggilingan lantai Lavina, segmen bunder amba dobel luwih tahan lama lan ora bakal ninggalake goresan jero ing lantai. Desain dhasar pangowahan cepet gampang diinstal lan mudhun saka mesin.
  • PD50 Terrco diamond grinding plug concrete floor grinding tool

    PD50 Terrco diamond grinding plug grinding lantai konkrit

    Plot grinding berlian PD50 Terrco banget ora tahan nganggo, digunakake kanggo konkrit, terrazzo, watu mecah kanggo entuk permukaan sing lancar. Macem-macem ikatan bisa digawe kanggo lantai kanthi mokal. Grits 6 # ~ 400 # kasedhiya. Layanan kustomisasi bisa diwenehake.
  • PD74 Arrow segments diamond grinding plug

    PD74 Arrow plug grinding plug

    Segmen panci intine grinding plug super agresif kanggo nggiling kabeh jinis konkrit, terrazzo, watu. Iki bisa dirancang kanthi perangan panah 3 utawa 5. Bentuk segmen liya uga kasedhiya. Maneka warna ikatan bisa digawe supaya konkrit atose beda.
  • 5 Inch PCD Diamond Grinding Cup Wheel for Floor Epoxy Coating Removal

    5 Inch Roda Piala Grinding PCD Inten kanggo Ngilangi Lambang Epoxy Lantai

    Roda cuping PCD kanggo mbusak kabeh jinis kemul kayata cat, lem, epoksi ing lantai. Kanthi efisiensi dhuwur sanajan ing kahanan sing angel banget. Macem-macem jinis konnetion kayata M14, 22.23, 5/8 "-11 ngaktifake digunakake ing gilingan sudut merek beda, kaya Bosch, Makita lsp.
  • 7inch 180mm PCD Diamond Grinding Cup Wheels for Epoxy Coating Removal

    7inch gembong Roda Piala Greding 180mm PCD kanggo Ngilangi Pelapisan Epoxy

    Roda cuping PCD digunakake kanggo ngilangi lapisan lapisan, epoksi, cat, lantai sing mastic. Kondhel banget lan dawa umur dawa. Dadi efisien sanajan bisa digunakake ing kahanan sing angel. Akeh bolongan sing dirancang ing pangkalan ndadekake kapasitas ekstraksi bledug sing apik.
  • Double rectangle segments Lavina diamond grinding block

    Segmen persegi dobel rong blok Lavina mirah

    Blok panggangan Lavina kanthi 2 segmen persegi panjang cetha lan duwe umur dawa, sing apik kanggo leveling permukaan lan persiapan konkrit. macem-macem obligasi kasedhiya kanggo cocog kekerasan lantai.
  • 3″ Terrco Diamond grinding pad with redi-lock backing

    3 pad pad Pencah Terrco Diamond kanthi kunci kunci kunci

    3 "Pad panggangan berlian supaya pas karo mesin penggilingan lantai konkrit Terrco. Sepatu segmen berlian logam sing paling cocog kanggo lantai konkrit kanthi konsistensi sing bermutu. Segala segmen bisa disesuaikan kaya sing dijaluk. Segala logam beda kanggo kekerasan lantai konkrit sing beda.
  • 7″ TGP Diamond Grinding Cup Wheel for Concrete Floor

    7 Wheel Roda Cup Grinding Piala TGP kanggo Lantai Konkrit

    7 "Roda Grinding Cup TGP kanggo Konkrit Grinding, ditrapake kanggo nggiling kabeh jinis konkrit, terrazzo, lantai watu (granit, marmer. Quartz, dll. Tajam, awet lan dawa urip. Saka grinding grinding nganti grinding, lan leveling jogan.Kanggo pas karo penggiling sudut utawa penggiling lantai.
  • 3″ Ez Change HTC Resin Pad Adaptor

    3 Change Ez Ganti adaptor Pad Resin Samsung

    Adaptor Samsung EZ kanggo panggantos cepet bantalan polesan resin ing mesin HTC. Bisa diowahi supaya digunakake ing pirang-pirang mesin giling lan polesan beda. Quilt nilon dirancang kanggo nempel kanthi kuwat ing kulit, lan ora bakal rusak karo luh sing bola-bali. Trep, efisien lan larang regane.
  • 10″ Blastrac Diamond Grinding Plate Concrete Floor Grinding disc

    10 ″ Blastrac Diamond Plinding Plinding Concentent Lantai Konkrit Lantai

    10 "Plering Plinding Plering Plaring menehi kinerja kerja sing dhuwur ing kabeh persiyapan lantai lan polishing. Digunakake kanggo gilingan konkrit lan penghapusan permukaan.Badan sing kasedhiya kanggo bahan bangunan sing angel lan alus .Untuk grinding cakram sing apik. Sampeyan bisa pas ing gilingan Blastrac utawa. disesuaikan.
  • 10″ 250mm Concrete Floor Grinding Plate PCD Grinding Disc

    10 ″ 250mm Konkrit Lantai Grinding Plate PCD Grinding Disc

    Plate Plates 250mm PCD bisa ngilangi kabeh jinis lapisan saka konkrit, kaya epoksi, cat, lan sapiturute.Hasil aman lan polusi kapasitas.Very stabil. Sawetara jinis bisa digawe supaya cocog karo macem-macem merek saka mesin panggangan lantai. luwih pas antarane alat kasar lan awak.
  • 180mm Spilit PCD Diamond Floor Grinding Disc

    180mm Spilit Disc Grinding Lantai PCD

    Spilit Disc Grinding Floor Gred PCD kanggo mbusak kabeh jinis residu adesif, senyawa leveling, varnish, lem, lapisan epoksi..Split PCD luwih agresif kanggo lapisan tebal. Lan iket bisa diganti kanggo lantai hard, lantai medium lan lantai alus. Kita uga nyedhiyakake layanan pangaturan dhewe.